Verkkohihnapuhalluskoneen ominaisuudet

- 2023-02-08-

Verkkohihnapuhalluskone, joka tunnetaan myös nimellä alumiiniseosverkkojen hiekkapuhallus-, hionta- ja ruosteenpoistokone, käytetään pääasiassa autojen pyörien puhdistukseen ja puhdistukseen, mukaan lukien kyky poistaa vanteiden hapettumista, tahraa, erää, karheutta jne. Erityisiä ominaisuuksia ja etuja ovat seuraavat: :
1. Verkkohihnapuhalluskone on automaattinen suljettu puhalluskone. Se ei ole vain muodikas suunnittelussa, tieteellinen ja rakenteeltaan järkevä, vaan sillä on myös etuja parantaa työtehoa ja hyvä prosessointivaikutus käytännön käytössä.
2. Tällaisten koneiden suunnittelussa kaksinkertaisen suodatinnäytön suunnittelua käytetään koneen osille, mikä ei vain voi välttää roskien tukkeutumista koneen yleisessä työssä, vaan myös parantaa tehokkaasti hiekkapuhallusoperaatio.
3. Koneessa on myös itsenäinen suuren pussin pölynpoistojärjestelmä, jonka ansiosta koneella on vahva pölynkeräyskyky ja hyvä näkyvyys koko käyttöprosessissa, ja sitä voidaan käyttää suoraan itsenäisen pölynkeräyslaatikon kanssa. Monet kuluttajat rakastavat sitä.

4. Verkkohihnapuhalluskoneen työkaapin kokonaiskapasiteetti on suhteellisen suuri. Vasemman ja oikean puolen ovenaukon suunnittelun ansiosta käytössä olevaan työkappaleeseen on helpompi päästä käsiksi, ja se voi myös säästää jonkin verran käyttötilaa.