Läpiviennin puhalluskoneen käyttöalue

- 2022-04-18-

1. Laakeritehdas
Me kaikki tiedämme, että laakerit on painettava muottiin. Yleensä sen jälkeen kun laakeri on puristettu, se ei ole yhtä karkea ja sileä. Tietenkin joskus karkeita tapauksia ei suljeta pois. Tällä kertaa läpikulkupuhalluskonevoi suorittaa tehtävänsä tehdäkseen tästä karkeasta laakeripinnasta tasaisen.
2. Telakka
Tiedämme kaikki, että telakoilla on paljon teräslevyjä, ja jos teräslevyjä ei ole suojattu, ne ruostuvat helposti. Jos ruostetta ei käsitellä oikein, aluksen laatua ei voida taata. Theammuttu räjäytyskoneon hyvä ruosteenpoistokone, joka säästää aikaa ja tehokkuutta.
3. Autojen valmistus
Monet auton osat on kiillotettava tuotannon aikana. Koska näiden osien lujuutta ja alkuperäistä muotoa ei voida muuttaa, on tarpeen siirtyä toiseenpuhalluskonekäsitellä näitä ongelmia.
4. Laitteistotehdas
Rautatehtaan komponentit ovat erittäin vaativia ja kooltaan pieniä. Tämän ongelman ratkaiseminen käsin on vaikeaa. Siksi käytämme asianmukaista haulipuhalluskonetta näiden osien pinnan käsittelyyn.
5. Terästehdas
Kun teräs vapautetaan, huomaamme, että siinä näkyy paljon purseita, millä on suuri vaikutus teräksen laatuun. Thepuhalluskonevoi poistaa purseet teräspinnalta ja tehdä pinnasta tasaisen. Näin varmistetaan teräksen laatu.