Haulipuhalluskoneiden varusteiden päivittäinen huolto

- 2022-02-22-

Puhutaanpa nyt päivittäisestä huoltotiedosta läpikulkusuihkupuhalluskoneen lisävarusteista:

1. Tarkista, ettei koneeseen ole putoanut sekalaisia ​​esineitä, ja puhdista se ajoissa, jotta vältytään kunkin kuljetuslinkin tukkeutumisesta aiheutuvilta laitteistovaurioilta.

2. Tarkasta ennen työskentelyä, että ruiskupuhalluskoneen varusteiden ruuvit on kiristetty.

3. Ennen läpivientipuhalluskoneen käyttöä on tarpeen tarkistaa kuluvien osien, kuten suojalevyjen, terien, juoksupyörien, kumiverhojen, suuntaholkkien, telojen jne., kuluminen ja vaihtaa ne ajoissa. .

4. Tarkista sähkölaitteiden liikkuvien osien koordinaatio, onko pulttiliitos löysällä ja kiristä se ajoissa.

5. Tarkista säännöllisesti, että varaosan öljytäyttö täyttää määräykset ruiskupuhalluskoneen öljyntäyttöpisteessä.

Lisäksi korkean lämpötilan ja korkean kosteuden ympäristössä moottori, terä, vähennysventtiili jne. ovat helppoja tuottaa lämpöä, kun käytetään läpivirtauspuhalluskonetta, ja itse ilman lämpötila on korkea, ja se läpivientipuhalluskoneen lisälaitteiden on vaikea haihduttaa lämpöä. , lisävarusteiden kulutus kasvaa eksponentiaalisesti. Koska läpivientipuhalluskone itsessään on kosteassa, sateisessa ja kuumassa ympäristössä, läpivientipuhalluskoneen sähkökomponentit vanhenevat vakavasti ja oikosulkevat helposti, mikä vaatii erityistä huomiota. Läpivientipuhalluskoneessa käytetty teräshie on helppo ruostua kosteassa ympäristössä ja ruostunut teräsrake vaurioittaa helposti läpivientipuhalluskoneen ruuvia ja nostohihnaa käytön aikana.