Teräslevyrullatyyppisen puhalluskoneen edut

- 2022-01-03-

1. Teräsrata puhalluskoneen läpi, kun käsitellään teräsputkea, poistaa erilaisia ​​epäpuhtauksia, kuten ruostekerroksen ja hitsauskuonaa pyörimisensä kautta, jotta teräsputki voi nopeasti saada voitelevan ulkonäön. enemmän tartuntavoimaa ruiskutettaessa maalia, ja koska ulkoinen voitelu on teräsputki, sillä on vahvemmat väsymisen ja säteilyn estoominaisuudet, ja käyttöikää on pidennetty nopeasti.
2. Ruiskupuhalluskoneen läpi kulkevalla teräsradalla on erittäin korkea työteho, se pystyy käsittelemään nopeasti joitakin epäpuhtauksia, ja lastun vaihtaminen on erittäin yksinkertaista ja nopeaa, ja toinen kohta on teräsradan käyttö ruiskupuhalluksella. koneen aika ja minuutit varmistavat myös turvallisuuden. Koska se suoritetaan suljetussa tilassa, ei tarvitse pelätä, että käsitellyt ammukset sinkoutuvat ja vahingoittavat henkilökuntaa. Samalla se myös välttää koneen kulumisen. .

Edellä mainitut kaksi etua ovat kaksi merkittävintä etua teräslevyradan läpi puhalluskoneen. Juuri nämä kaksi ominaisuutta tekevät teräslevykiskolla ruiskupuhalluskoneen läpi suuremmat markkinat, ja samalla se on saanut tehtaalta monia kykyjä. Henkilökunta on erittäin kehuttu ja heillä on erittäin hyvä maine. Siksi, jos tarvitset haulipuhalluskonetta, sinun on ostettava teräsrata haulipuhalluskoneen kautta. Sen lisäksi, että se on turvallisempi käyttää, sillä on myös erittäin korkea työteho.